Ben je zwanger of wil je graag zwanger worden?

Natuurlijk wil je dan de beste zorg voor, tijdens en na de zwangerschap. Bij Verloskundigenpraktijk Bronovo in Den Haag kun je rekenen op zorg met aandacht van een team deskundige en betrokken verloskundigen. Van kinderwens tot kraamtijd: wij begeleiden jou en je partner graag in deze bijzondere tijd.

Verloskundigenpraktijk Bronovo is gevestigd in ziekenhuis HMC Bronovo, Bronovolaan 5 in Den Haag (Benoordenhout) en heeft ook spreekuur in HMC Westeinde en HMC Gezondheidscentrum Wassenaar. Je maakt de afspraak waar het jou het beste uitkomt, voor of na werktijd. Doordat we samen in hetzelfde ziekenhuis werken, hebben we een nauwe samenwerking met de artsen en gynaecologen van HMC. We hebben met hen dagelijks overleg, waardoor we laagdrempelig bij elkaar terecht kunnen voor wederzijdse vragen of advies.

  • Bij ons heb je een gegarandeerde plek om te bevallen in HMC Westeinde.
  • Ook bij een bevalling met één medisch risico blijft je eigen verloskundige van Verloskundigenpraktijk Bronovo je begeleiden.
  • Je kunt gratis advies krijgen van onze lactatiekundige.
  • We hebben veel ervaring met de begeleiding van expats.
Image

Ons team

Ons team bestaat uit 9 deskundige en betrokken verloskundigen. In verband met ons flexibele rooster kan het hierdoor zijn dat je verschillende gezichten ziet. Uiteraard mag je indien je dat wenst, ook vaker op afspraak komen bij dezelfde verloskundige. Alle verloskundigen zijn in dienst van Haaglanden Medisch Centrum (HMC). Hierdoor heeft het team korte lijntjes met de gynaecologen van HMC.

Klik op de onderstaande button als je onze persoonlijke verhalen wilt lezen!

Image
Het team van verloskundigen en spreekuurassistentes

Bevallen in het ziekenhuis

Wij begeleiden al onze bevallingen in de verloskamers van HMC Westeinde in Den Haag. Wij doen dus geen thuisbevallingen. Als je denkt dat de bevalling begonnen is, bel je naar de dienstdoende verloskundige. Zij stelt je een aantal vragen om na te gaan of het nodig is dat je naar het ziekenhuis komt.

Image
Bevallen

Bevallen met 1 medisch risico

Als er medische risico’s bestaan tijdens de bevalling, neemt een gynaecoloog of verloskundearts in de regel de begeleiding van een bevalling over. Alle verloskundigen van ons team zijn extra geschoold in het begeleiden van bevallingen met 1 medisch risico en kunnen je in zo’n geval blijven begeleiden in plaats van over te dragen aan de arts. De arts is dan wel op de achtergrond aanwezig en houdt medische supervisie over de bevalling.

Image
Medisch bevallen

Aanmelden

Je bent van harte welkom om je aan te melden bij onze assistente. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 088 979 4657 van maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 12.30 en 13.30 – 16.30u

Voor het laatste nieuws over onze praktijk kun je ook kijken op onze facebookpagina.

Image