Voorbereiding

Om je voor te bereiden op de bevalling en het ouderschap zijn er verschillende cursussen en workshops die je kunt volgen. Denk hierbij niet alleen aan voorbereiding op de geboorte maar ook aan borstvoeding en hoe je de rol als moeder of vader wil gaan vervullen.

Voorbereiding doet goed. Verschillende mogelijkheden zijn o.a. zwangerschapscoaching, mindfullness, hypnobirthing, sport, yoga, alternatieve geneeswijzen, Dunstan babytaal. Vraag ons naar het overzicht van Den Haag en omstreken. De ontwikkelingen op dit gebied gaan snel, dus informeer ook op internet en in je omgeving naar de mogelijkheden.

Image

Voor de aanstaande vader

Als verloskundigen vinden wij erg belangrijk om je als partner actief te betrekken bij de zwangerschap, tijdens de bevalling en de periode erna. Uit onderzoek is gebleken dat een partner die veel tijd investeert in zijn/haar kinderen een positieve invloed heeft op intelligentie en sociale status van zowel zonen als dochters op latere leeftijd.

Als partner ben je dan niet zelf zwanger, maar wel in verwachting van een kind. Dit kan de nodige vragen met zich meebrengen. Daarom ben je als aanstaande partner ook van harte welkom op het spreekuur. We vinden het fijn als je zelf je vragen stelt, zodat we deze rechtstreeks aan jou kunnen beantwoorden. Er bestaat ook een praktische cursus voor aanstaande vaders!

Image
aanstaande vader