"Begeleiding mogen bieden bij zwangerschap, geboorte en kraamperiode: het blijft bijzonder, en ik beschouw dit als een voorrecht!"

Mijn naam is Tarin Cornelisse, en sinds 2015 ben ik aan deze praktijk verbonden. Ik werk met veel plezier hier in het HMC, en geniet nog elke dag van mijn vak! Begeleiding mogen bieden bij zwangerschap, geboorte en kraamperiode: het blijft bijzonder, en ik beschouw dit als een voorrecht!
 
Het leuke van mijn werk is dat het zo divers is. Iedereen is anders, en ieder neemt een eigen situatie en beleving mee. Ik zie het als mijn voornaamste taak om samen met jullie te kijken welke zorg er nodig is, en dit af te stemmen naar jullie wensen en behoeften. Hierin streef ik naar een gezonde en positieve start van het nieuwe gezin, waar jullie met een goed gevoel op kunnen terugkijken. En zijn er vragen of onduidelijkheden? Weet dat je alles met me kan bespreken!
 
Het leuke van werken in deze praktijk is dat we de artsen en verpleegkundigen goed kennen, waardoor we als 1 team om jullie heen staan. Ook is het erg fijn dat we de mogelijkheid hebben om jullie bij bepaalde medische indicaties alsnog zelf verder te begeleiden. Zo blijf ik dus langer betrokken bij de bevalling, dat vind ik heel waardevol!

Wil je zelf ervaren hoe het is om bij ons onder zorg te zijn? Ik wens jullie van harte welkom!

 

BIG-nummer:

19918077103